21411044 mBespaar tijd en geld, besteed uw loonadministratie uit

Ondernemers zijn veel tijd kwijt aan de loonadministratie. Het is een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering en vraagt om zorgvuldigheid.

Bij Cijfers en Wetten kunnen wij u helpen bij het opzetten van een loonadministratie en bij het bijhouden van een bestaand systeem. Wij nemen u alles uit handen, van het invoeren van werknemersgegevens tot en met het berekenen en eventueel uitbetalen van salarissen als wel de correspondentie met de Belastingdienst, het uitvoeringsorgaan sociale verzekeringen en het pensioenfonds en de sociale fondsen. Ook de loonjournaalpost volgens uw eigen rekeningschema vergeten wij niet.

Overzicht in uw loonadministratie

Wij doen altijd ons best om aan uw wensen te voldoen. Regelmatige overzichten van bijvoorbeeld gewerkte uren per afdeling of per medewerker, vakantiedagen, vakantiegeldreserveringen zijn essentieel voor het voeren van een goede administratie. Ook een snelle verwerking en tijdige aanlevering vinden wij cruciaal. Door uw administratie aan ons uit te besteden, kunt u zich blijven concentreren op uw kernactiviteiten.

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn